Om Saniture

Saniture er stiftet af Cecilie Tøt. Sammen med hendes mand, Ronnie Tøt driver de også en VVS virksomhed - RT-VVS Teknik.

Som en tilføjelse til deres allerede eksisterende firma har de nu fantastisk mulighed for at fuldende oplevelsen for deres kunder.

Er du på udkig efter kvalitets produkter til en god pris og vil du gå efter sted der går højt op i kvalitet, tilfredshed og sublim kundeservice, så er du havnet det rigtige sted. Vi går rigtig langt for vores kunder og vil komme i mål på bedst mulige måde,

Cecilie siger:

"Vi vil rigtig gerne gøre oplevelsen ved at indrette dit badeværelse, nemmere for vores kunder. Hjælpe med at finde klassiske, stilfulde produkter, som samtidig er til at betale.

Alle produkter er udvalgt af mig, Cecilie. Vi har både mulighed for at vise vaskemøbler, højskabe, alle armaturer, lamper, fliser samt tilbehør som kroge, bundventiler, toiletpapirsholdere og meget mere.

Saniture beskriver "garniture" som er dét ekstra. Sanitet, som er alt tillæg til at badeværelse.

Deraf - SANITURE.

Vi håber i vil tage godt imod det. Er der det mindste, så kontakt os og vi vil hjælpe!"

Vores kunder siger...

Sofie A:

Cecilie fra Saniture yder simpelthen en fantastisk service og er meget behjælpsom med at svare på spørgsmål, eller finde svar omkring mulige løsninger. Vi har ikke fortrudt at vi kontaktede Saniture.

Mikael L:


Efter vores første leverandør skuffede os, ringede vi til Saniture. De fik samme varer ekspressleveret næste dag fra deres leverandør og kørte selv ud med dem og afleverede dem. Magen til service har jeg sjældent oplevet. Ud over det endte de med at være billigere end vores originale leverandør. Ville ønske jeg havde kontaktet dem fra starten.

Kontakt os